52 saker du inte visste om Sydafrika - No # 6
Pastasås, sydafrikansk
500 g |
lövbiff, finstrimlad |
---|---|
1 st |
gul lök, strimlad |
1 st |
vitlöksklyfta, pressad |
1 msk |
|
2 tsk |
|
1 tsk |
|
0,5 tsk |
|
3 dl |
utspädd äppeljuice |
2 msk |
|
1 tsk |
|
2 st |
paprikor i olika färger, strimlade |
2 tsk |
|
1 msk |
vatten |
Tillbehör
300 g |
Det sydafrikanska köket är den nya trend som spås erövra världen men sina kryddiga, fruktiga rätter.
-
1.Blanda kött, lök och kryddor i en skål.
2. Koka upp juicen och lägg ner köttet lite i taget så att det kokar hela tiden.
3. Tillsätt mango chutney, salt och paprikor. Låt såsen koka någon minut.
4. Blanda mjöl och vatten och rör ner i såsen. Låt den få ett uppkok. Smaka av.
5. Servera med nykokt pasta.
Kommentarer
Trackback